Careers/HUB/LTS

Legal Technologist

Als Legal Tech expert zul je ons werk opnieuw vormgeven. Onze digitaliseringsstrategie steunt op experts zoals jij om innovatie binnen kantoor te stimuleren.

Careers/HUB/LTS

Wat is je rol?

De digitalisering van de juridische markt gaat steeds sneller en ook voor onze Freshfields Hub speelt Legal Technology een belangrijke rol. Als Legal Tech expert ben je (de) driver/initiator van onze digitaliseringsstrategie en ontwikkel je in nauwe samenwerking met advocaten op technologie gebaseerde oplossingen voor onze juridische dienstverlening. Onze Legal Tech experts werken vanuit een van onze kantoren in Duitsland.

Juridische technologie – een fundamenteel onderdeel van onze Freshfields Hub in Duitsland.
In onze Freshfields Hub speel je een belangrijke rol, want je bent zowel ideeën ontwikkelaar als adviseur. Als expert op het gebied van Legal Technology werk je in een dynamische, innovatieve en internationale omgeving op het snijvlak van recht en technologie.

Als Legal Tech Specialist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van Legal Tech projecten. In nauwe samenwerking met onze senior manager gestationeerd in Duitsland zorg je voor de opvolging en coordinatie van projecten, en ben je intern beschikbaar als adviseur voor alle teams.

Als Legal Tech Specialist ben je betrokken bij de automatisering van complexe templates en de doorlopende ontwikkeling van onze document automatisering oplossing. Ook ben je betrokken bij processen die betrekking hebben op de integratie met andere systemen.

How to become a part of the team?
Aan welke eisen moet ik voldoen om een sollicitatie in te dienen voor Freshfields op het gebied van Legal Tech?
+

Weet dat wij deze rol niet vanuit ons kantoor Amsterdam aanbieden, maar dat je werkt op een van onze Duitse kantoren.

Idealiter heb je je studie informatica, bedrijfsinformatica of rechten afgerond met bovengemiddelde resultaten. Je bent geïnteresseerd in het gebied van Legal Technology en kent de gangbare toepassingen en richtlijnen. Daarnaast spreek en schrijf je vloeiend Engels en heb je al ervaring opgedaan in Engelstalige landen.

 

Hoe kan ik mijn sollicitatie indienen en welke documenten moet ik mee sturen?
+

Stuur je sollicitatie in het Engels naar: marius.mehland@freshfields.com

Je volledige sollicitatiedocumenten moeten het volgende bevatten
– een persoonlijke sollicitatiebrief
– je CV
– alle relevante certificaten

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
+

De gegevens worden voor de duur van de sollicitatieprocedure opgeslagen en verwerkt in overeenstemming met de wettelijke vereisten inzake gegevensbescherming conform de AVG wet- en regelgeving.