03.11.2022
Amsterdam

Inhousedag Freshfields Amsterdam 2022

Op donderdag 3 november 2022 organiseert Freshfields Amsterdam een Inhousedag. Dit evenement is een unieke kans voor nieuwsgierige, getalenteerde en ambitieuze rechtenstudenten om met een selectieve groep intensief kennis te maken met Freshfields en onze collega’s. De Inhousedag vindt plaats op donderdag 3 november van 13:00 tot 20:00 uur bij ons op kantoor. De middag zal starten met een introductie, waarna je uitgedaagd zal worden in een onderhandelingsspel. Onder begeleiding van onze associates ga jij ervaren hoe een bedrijfsovername eraan toegaat. Weet jij de beste deal te sluiten? Wij zullen de dag op informele wijze afsluiten middels een gezellige borrel, waarin je onder het genot van een hapje en een drankje al onze praktijkgroepen en associates beter leert kennen.

Denk jij erover na de advocatuur in te gaan? Wil jij de verschillen tussen de praktijkgroepen ontdekken en wil jij meer weten over de dynamische cultuur binnen Freshfields Amsterdam? Ben jij ‘excellent, and not too serious’ en zoek je een kantoor dat ‘groot en klein’ tegelijk is? Ontmoet ons dan op 3 november!

Om ervoor te zorgen dat wij elkaar goed leren kennen zullen wij een selectieve groep uitnodigen. Graag ontvangen wij daarom uiterlijk voor 26 oktober 2022 je aanmelding inclusief je CV, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen. Het schrijven van een motivatiebrief is optioneel. 

Je kunt je aanmelden via amsterdam.recruitment@freshfields.com

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze Graduate Recruiter Lisa van 't Geloof via amsterdam.recruitment@freshfields.com

Information

Datum

03.11.2022

Tijd

1:00 pm

Location

Strawinskylaan 10
1077 XZ Amsterdam

Share this