25.01.2022
Amsterdam

Koffie met Freshfields – Sollicitatietraining

Op dinsdag 25 januari 2022 organiseert Freshfields tussen 09:30 en 11:00 uur een online sollicitatietraining. Deze training biedt nieuwsgierige studenten de kans om onder het genot van een heerlijk kop koffie of thee gedurende 1,5 uur kennis én praktische tips op te doen voor een goede voorbereiding op je sollicitatie. Tijdens deze training zullen wij drie aspecten van het sollicitatieproces belichten: het opmaken van een strak CV, het schrijven van een sterke motivatiebrief en daarnaast stomen we je klaar voor het sollicitatiegesprek. Na deelname aan deze training heb je alle tools in handen om een betere indruk achter te laten en jouw sollicitatie tot een succes te brengen. Daarnaast is er uiteraard ook alle ruimte om je vragen over Freshfields te stellen aan onze recruiters.

Ga jij je komend jaar oriënteren op de arbeidsmarkt en ben jij van plan in 2022 ergens te solliciteren voor een stage of een fulltime/part-time baan? Wil jij weten wat het geheim is achter een goede sollicitatie en skills opdoen waar jij je hele leven wat aan hebt? Ontmoet ons dan op 25 januari!

Graag ontvangen wij uiterlijk donderdag 20 januari 2022 je aanmelding inclusief je CV.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze Graduate Recruiter, Roos Toering, via amsterdam.recruitment@freshfields.com

Freshfields Bruckhaus Deringer houdt zich aan richtlijnen van het RIVM. Momenteel organiseren wij geen evenementen op kantoor. Indien er versoepelingen aangekondigd worden, zullen wij kijken naar de mogelijkheden.

Information

Date

25.01.2022

Time

9:30 am

Location

Online - Webinar

Share this