09.03.2022
Amsterdam

The Freshfields Law Course 2022

Van woensdag 9 tot en met vrijdag 11 maart 2022 organiseren wij The Freshfields Law Course. Dit unieke driedaagse evenement biedt getalenteerde en ambitieuze rechtenstudenten de kans intensief en interactief kennis te maken met ons Amsterdamse kantoor.

We starten woensdag 13:00 uur op kantoor met een programma waarbij je gaat ervaren wie wij zijn en hoe wij werken. Op donderdag en vrijdag ga jij zelf aan de slag. Onder begeleiding van onze associates werk je in teams aan een uitdagende casus, die het grensoverschrijdende karakter van onze zaken goed verduidelijkt. Vanzelfsprekend ontmoet je deze dagen onze kantoorgenoten tijdens de vele (sociale) activiteiten. Het evenement eindigt vrijdag 18:00 uur op informele wijze in onze kantoorbar.

Wil jij onderzoeken of de internationale advocatuur bij je past? Ben jij benieuwd hoe wij met elkaar samenwerken en wil jij de dynamische cultuur binnen Freshfields Amsterdam ervaren? Ben jij ‘excellent, and not too serious’ en zoek je een kantoor dat ‘groot en klein’ tegelijk is? Dan ontmoeten wij je graag!

Graag ontvangen wij uiterlijk 20 februari 2022 je aanmelding inclusief je CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen. Een hotelovernachting is geregeld voor beide nachten en wij gaan ervanuit dat je aanwezig bent gedurende de hele Law Course. Mocht je willen deelnemen, maar niet willen overnachten dan horen wij dat graag.

Je kunt je aanmelden via deze link.

Save the date! Na de voorselectie volgt een Kick-Off Day op donderdag 24 februari 2022. Naar aanleiding van deze dag wordt de definitieve selectie voor de Law Course bekend gemaakt.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Roos Toering via amsterdam.recruitment@freshfields.com

 

 

Freshfields Bruckhaus Deringer houdt zich aan richtlijnen van het RIVM. Indien het niet mogelijk is The Freshfields Law Course 2022 op locatie te laten plaatsvinden, zullen wij een online programma organiseren op donderdag 10 maart 2022.

Information

Date

09.03.2022

Time

1:00 pm

Location

Strawinskylaan 10
1077 XZ Amsterdam

Share this

Voor meer informatie over andere mogelijkheden om kennis met ons te maken neem contact op met:

Roos Toering
Graduate Recruiter
Roos.Toering@freshfields.com
+316 51701659