17.04.2024
Amsterdam

The Freshfields Law Course 2024

Wil jij Freshfields op zowel inhoudelijk als sociaal vlak beter leren kennen? Dat kan!

Van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 april 2024 organiseren wij The Freshfields Law Course.

Dit unieke driedaagse evenement biedt getalenteerde en ambitieuze rechtenstudenten de kans intensief en interactief kennis te maken met ons Amsterdamse kantoor. We starten woensdag 12:00 uur op kantoor met een programma waarbij je gaat ervaren wie wij zijn en hoe wij werken. Op donderdag en vrijdag ga jij zelf aan de slag. Onder begeleiding van onze associates werk je in teams aan een uitdagende casus, die het grensoverschrijdende karakter van onze zaken goed verduidelijkt. Vanzelfsprekend ontmoet je deze dagen onze kantoorgenoten tijdens de vele (sociale) activiteiten. Het evenement eindigt vrijdag 18:00 uur op informele wijze in onze kantoorbar.

Wil jij onderzoeken of de internationale advocatuur bij je past? Ben jij benieuwd hoe wij met elkaar samenwerken en wil jij de dynamische cultuur binnen Freshfields Amsterdam ervaren? Ben jij ‘excellent, and not too serious’ en zoek je een kantoor dat ‘groot en klein’ tegelijk is? Dan ontmoeten wij je graag! Graag ontvangen wij uiterlijk 1 april 2024 je aanmelding inclusief je CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen. Een hotelovernachting is geregeld voor beide nachten en wij gaan er vanuit dat je aanwezig bent gedurende de hele Law Course. Mocht je willen deelnemen, maar niet willen overnachten dan horen wij dat graag. Aanmelden? Dat kan via: amsterdam.recruitment@freshfields.com.

Save the date! Na de voorselectie volgt een online selectie Kick-Off Day op donderdag 4 en vrijdag 5 april 2024. Naar aanleiding van deze dag wordt de definitieve selectie voor de Law Course bekend gemaakt die op 17 april van start gaat.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jente Hamminga via jente.hamminga@freshfields.com.

 

Information

Datum

17.04.2024

Tijd

12:00 pm

Location

Strawinskylaan 10
1077 XZ Amsterdam

Share this

Jente Hamminga
Graduate Recruiter

Freshfields Bruckhaus Deringer LLP
Strawinskylaan 10
1077 XZ Amsterdam
T +31 20 4857042 | M +31 625276948