Current opportunities

Ben je geïnteresseerd?

Neem contact met ons op – we kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Opportunities

Wat mag je verwachten?

Kiezen voor Freshfields, betekent kiezen voor een uitdagende werkomgeving. Waar je de vrijheid krijgt je volledig te ontwikkelen. Als associate werk je direct volwaardig mee in de praktijkgroep van jouw voorkeur. Binnen Freshfields Amsterdam hebben wij geen sectiewissel. De meeste associates geven er de voorkeur aan om in één praktijkgroep hun advocaat-stage te lopen. Na afloop van de stage bestaat de mogelijkheid tot een secondment. Dat kan in Shanghai, New York, Parijs of elders. De werkzaamheden reiken verder dan kantoor Amsterdam, waardoor je ervaart wat een internationaal netwerk inhoudt.

Net zo belangrijk als onze juristen zijn onze experts op de verschillende gebieden binnen Business Services. Of het nu gaat om Assistants, Business Development, Communicatie, Events, Finance, Human Resources, IT, Library&Information Service, Marketing of Office Management – onze medewerkers dragen elke dag bij aan het succes van het kantoor.

 

Wat verwachten wij?

Bij ons kantoor passen nieuwsgierige en gedreven mensen met een ‘global mindset’. Je zult merken dat die gedachte goed matcht met wat onze cliënten van ons verwachten: dienstverlening op het allerhoogste niveau. Daarom verwachten we dat jouw werk in alle opzichten vakkennis en professionaliteit uitstraalt en dat je daarbij een gezonde dosis relativeringsvermogen hanteert. Onze slogan is dan ook ‘excellent, and not too serious’.

Voor een overzicht van onze openstaande vacatures, klik op onderstaande link.

VACATURES Freshfields Bruckhaus Deringer Amsterdam

 

Contact

Freshfields Bruckhaus Deringer LLP
Strawinskylaan 10
1077 XZ Amsterdam

Postbus 75299
1070 AG Amsterdam

T +31 20 485 7517
W www.freshfields.com
W www.werkenbijfreshfields.nl
E amsterdam.recruitment@freshfields.com